Zvezda ima važnu poruku za navijače!

Košarkaški klub Crvena zvezda, sumirao je učešće u Evroligi ove sezone.

Završili su ga pobedom nad Anadolu Efesom, ali su ostali uskraćeni za plej of.

Sumirajući sezonu u ovom takmičenju, posebnu zahvalnost uputili su svojim navijačima.

Crvena zvezda je odigrala 16 utakmica u Evroligi na domaćem terenu i imala učinak od deset pobeda (tabela će zbog poznatih okolnosti reći da je skor 10-4). Na svakoj utakmici imala je neverovatnu podršku bez koje sjajnih 10 pobeda ne bi bilo moguće ostvariti. To je taj huk sa tribina kakav ima samo Crvena zvezda i koji se pamti i prepričava, seže daleko širom Evrope pa o njemu sa biranim rečima priča i Serhio Ljulj, dvostruki osvajač Evrolige koji punih 15 godina nastupa u najjačem evropskom takmičenju i sigurno da je malo merodavnijih košarkaša da govore na tu temu.

To je potvrda, ali ne i dokaz. Dokaz je ono što svaki Zvezdaš oseća u svojoj kući. Takva emocija se ne opisuje rečima, ona se doživljava. Najbolji dokaz za to je susret Luke Mitrovića i Luke Ivezića koji je izazvao najdublje emocije kod svih Zvezdaša, ali i ljubitelja košarke i sporta širom Evrope. Gest Mitrovića sadržao je sve vrednosti koje Crvena zvezda nosi sa sobom, a oduševljenje mladog Luke definisalo emociju koju sa sobom nosi Crvena zvezda. Više od igre! Više od kluba! – stoji u tekstu na klupskom sajtu.

Zvezdi su do kraja ligaškog dela ABA lige preostala tri susreta.

Prvi od njih igraju već sutra, kada od 18 časova dočekuju FMP Meridian u hali “Aleksandar Nikolić”.

Foto: KK Crvena zvezda MTS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN SPREMA VELIKI POVRATAK!? Miljenik navijača se vraća u crno-beli tabor?

Pre nekoliko dana predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je kako se uveliko radi na pojačanjima i kako bi moglo...

POVEZANE OBJAVE