HITAN SASTANAK: Saša Ilić smenjen

Zbog jučerašnje izjave, trener Čukarićkog Saša Ilić pozvan je na razgovor kod uprave kluba.

 Legenda Partizana a sada trener Čukaričkog, istakao je da je sudija Simović pogrešio kada je njegovom igraču pokazao samo žuti karton umesto crvenog. 

Najnovija vest je da Saša Ilić više nije trener Čukaričkog. Posle sastanka sa upravom, bivši fudbaler Partizana je dobio otkaz na klupi tima saa Banovog brda, javljaju Novosti.

Ovako je Saša Ilić prokomentarisao sportnu situaciju

– Imali smo mnogo mladih igrača, počevši od mladog Kovačevića, koji ima nepunih 18 godina, koji je napravio direktan crveni karton, koji sudije nisu videle, imao je i još nekoliko propusta, posle se popravio. Mi potenciramo da forsiramo mlade igrače, jer mi nismo Partizan, koji mora da juri titulu i ne sme da trpi mlade igrače koji prave kikseve poput Kovačevića, raduje nas što smo treći, imaćemo priliku i mi ćemo davati šansu još mladim igračima – rekao je Saša Ilić i dodao:

– Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom , jasan je Saša Ilić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LE: Bajer hita ka novom trofeju, Marselj i Atalanta remizirali (VIDEO)

Odigrane su prve polufinalne utakmice u Ligi Evrope, a najzadovoljniji može biti Bajer iz Leverkuzena. Nakon što su obezbedili...

POVEZANE OBJAVE