NEVEROVATAN TIP: Ovakvog Žozea Murinja još niste videli

Roma je u nedjelju u 32. kolu Serie A svladala Salernitanu na Olimpiku 2:1, a ovaj meč je obiežio i sukob Murinja sa trenerom gostiju Davideom Nikolom.

Nakon poslednjeg zvižduka Murinjo i Nikol su imali verbalni okršaj i palo je dosta teških reči. Murinjo je nakon utakmice bio brutalno iskren i poručio je kako je sve što se događalo bilo nepotrebno.

“Reći ću istinu, a ne kao neki koji zovu policiju”, kazao je Murinjo prozivajući Bodo Glimt koji je optužio trenera golmana Rome Nuna Gomesa da je udario njihovog trenera na utakmici Konferencijske lige.

Potom je ‘Special One’ nastavio priču.

“Neko je s moje klupe rekao protivnicima da će ići u Seriju B. Želim se izviniti u ime onog koji je to rekao. Mi smo civilizovani ljudi. Ono što se dogodi na terenu, to ostaje tamo. Niko nas neće čekati 45 minuta nakon utakmice da bi nekog udario”, govori Murinjo.

Sigurno je da će nakon ove izjave poprilično zaoštriti između igrača Bodo Glimta i Rome u revanšu koji se igra u četvrtak. Prvi meč ovih klubova završen je pobedom norveškog kluba od 2:1 i definitivno će revanš doneti pravi spektakl.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Makabijeva savršena partija za plej-of

Košarkaši Makabija ubedljivo su savladali Baskoniju 113:85 u plej-inu Evrolige. Tim iz Izraela će tako kao sedmoplasirani tim plej-of...

POVEZANE OBJAVE