Fernandinjo doneo šokantnu odluku, Gvardiola zatečen!

Brazilski fudbaler Fernandinjo je pred meč četvrtfinala Lige šampiona između Mančester sitija i Atletiko Madrida na konferenciji za medije saopštio iznenađujuću odluku.

Naime, on je i definitivno odlučio da ode iz Sitija na kraju sezone.

Želim da igram. Vratiću se u Brazil sasvim sigurno. Odluku sam doneo sa svojom porodicom, to je najvažnije za mene, istakao je on.

Ovom izjavom ostao je zatečen i trener Sitija, Pep Gvardiola koji je tražio da mu se pitanje o Fernandinjovom odlasku ponovi.

– Oh, nisam znao. Sad ste mi javili vest, nisam to čuo, izjavio je Gvardiola i dodao:

Videćemo šta će se desiti. Ne znam šta će biti, on nam je tako važan. Pitaću ga lično da li odlazi?. Pričaćemo na kraju sezone, možda je ta odluka vezana za njegovu poruodicu. Voleo bih da ostane. Razgovaraćemo.

Fernandinjo je odigrao 373 utakmice u svim takmičenjima za engleski klub, postigao je 25 golova i od sezone 2013/2014. do danas osvojio čak 11 važnih trofeja: četiri šampionske titule, jedan FA kup, šest Liga kupova, a igrao je i finale Lige šampiona prošle godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE