Fudbaler Milana ima želju da zaigra u Zvezdi

Fudbaler Milana Rade Krunić i nekadašnji član Empolija, Verone, čačanskog Borca, Donjeg Srema i Sutjeske iz Foče, dao je intervjuuu za podkast “Na ivici terena”

U jednom trenutku bio je na meti Zvezde, ali je na kraju obukao dres velikog Milana, ali ne krije želju da igra u timu sa Marakane

– Bože zdravlja. Uvek sam govorio da će mi se ostvariti ta želja. Naravno, to sve zavisti kako meni bude išlo u karijeri, kako Zvezda bude stajala… Za šta sam ja, za šta je Zvezda. Treba dosta toga da se poklopi, ali želja i nada uvek ostaju. U ovim godinama i na ovom nivou, ne pomišljam da to radim, iako se možda meni neko nada i pišu da dođem i sada pokažem ljubav. Međutim, nije to baš tako jednostavno, rekao je Kruinić i dodao:

Možda da sam na nekom manjem nivou, možda bih to i uradio, ali mislim da sada iz Milana nema smisla. Možda nekad kasnije, ako budem spreman i fizički i psihički. Sigurno ne bih išao u Zvezdu samo da bih ostvario želju i da ukanalim klub. To je sebično. Ako budem mogao da pomognem, ako Zvezda bude za to, ako se meni sve poklopi, želja naravno da ostaje – poručio je Krunić.

Krunić je za Milan odigrao 62 utakmice i postigao je jedan gol, a prethodno je u dresu Empolija u četiri sezone zabeležio 116 mečeva postigavši 13 golova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Šokantan poraz Cicipasa u Madridu

Stefanos Cicipas je završio učešće na turniru u Madridu. On je poražen u drugom kolu od Brazilca Ćijaga...

POVEZANE OBJAVE