NA OVO SE ČEKALO: Milan dovodi ‘doktora’ za Ligu šampiona

Napadač Liverpoola Divock Origi po svemu sudeći će ovog leta zameniti crveni dres kluba s Enfilda Milanovim, s obzirom na to da se prema pisanju nekoliko relevantnih izvora dogovorio s velikanom sa San Sira.

Još od kraja zimskog merkata seže priča o mogućnosti da se belgijski internacionalac preseli u ‘Grad mode’, a poslednje informacije ukazuju na to da će Origi na San Siru zarađivati tri i po miliona evra po sezoni plus dodatnih 500.000 evra za potpis.

Origi već neko vreme nije u prvom planu kod Klopa, ali on važi za jednog od omiljenih fudbalera ‘Kopa’ s obzirom na to da je u sezoni 2018/19. dao ogroman doprinos za osvajanje Lige šampiona.

Prvo je protiv Barcelone zpostigao važan gol u antologijskom uzvratu na Enfildu, a onda je u velikom madridskom finalu protiv Totenhema potvrdio pobedu ‘Redsa’.

Kako sada stvari stoje, Milan će drugu godinu zaredom dovesti proverenog napadača iz engleske Premijer lige, s obzirom na to da je prošlo leto nakon isteka ugovora u Čelsiju stigao prekaljeni Olvije Žiru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IZVEŠTAJ KONTROLORA: Ilić odsudio bez greške!

Još uvek se nije slagla prašina sa 173. Večitog derbija, a u etar nam stiže izveštaj kontrolora suđenja Dejana...

POVEZANE OBJAVE