Spartak se vratio u život u finalnoj seriji

Spartak iz Subotice je zabeležio pobedu u trećem meču finala Banka Poštanska štedionica Superlige 2021/2022, u konkurenciji odbojkaša. Spartak je danas u HS „Dudova šuma“ u Subotici, savladao Vojvodinu NS seme sa maksimalnih 3:0, po setovima 25:20, 25:22 i 25:17, posle 00 minuta igre.

Početak utakmice bio je u zanku izjednačene igre. Međutim, nije dugo trebalo Spartaku da stekne rezultatsku razliku, koju je u daljem toku seta samo povećavao. Ni u jednom trenutku Vojvodina nije uspela da parira raspoloženom rivalu, i Suobitičani su sa 25:20 stigli do vođstva.

Tamo gde je stao u prethodnom, tim Ivice Jevtića je nastavio u drugom setu. Već na početku je Spartak poveo sa 5:1, ali se Vojvodina brzo konsolidovala i već do sredine seta je porekrenula rezultat u svoju korist. Ipak, Subotičani su u završnici podigli nivo svoje igre i posle velike borbe duplirali su svoju prednost – 25:22.

Treći set počeo je isto kao i drugi. Spartak je stigao do velike prednosti, ali je ovog puta uspeo da je sačuva do samog kraja. Vojvodina nije mogla da zaustavi ubedljivog protivnika, koji je sa 25:17 stigao do maksimalne pobede.

Vojvodina NS seme vodi u finalnoj seriji sa 2:1 u pobedama.

Četvrta utakmica je na programu u nedelju, 17. aprila u Novom Sadu od 18.00 časova.

Mogući 5. meč je predviđen za sredu, 20. april u Subotici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE