ATALANTI NE IDE: Ispali i iz Lige Evrope (VIDEO)

Fudbaleri Red Bula iz Lajpciga ostavrili su plasman u polufinale Lige Evrope, pobedom u revanš-meču nad Atalantom na gostovanju u Bergamu sa 2-0. Prethodno su u prvom meču odigrali nerešeno 1-1.

Dvostruku strelac i heroj ovog dvomeča bio je napadač nemačkog tima Kristofer Nkunku. On je u 18. minutu pogodio posle odlične akcije po desnoj strani, koju je počeo Henrihs koji je uputio preciznu loptu u prostor za Konrada Lajmera koji je lako utrčao u šesnaesterac, a potom “poslužio” francuskog napadača za prednost od 1-0.

Sve dileme otklonio je isti igrač sa penala u 87. minutu. Tome je prethodio faul Huana Musoa u šesnaestercu domaćeg tima.

Atalanta je tako ispala i iz drugog po rangu evropskog takmičenja, a prethodnog vikenda je poražena i od Sasuola u Seriji A i nalazi se tek na 8. mestu italijanskog elitnog ranga, tako da ove sezone imaju nešto lošije rezultate u odnosu na ono na šta su navikli navijače u poslednje vreme.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIVŠI DEFANZIVAC CRVENO-BELIH O DERBIJU: Zvezda igra na Marakani, to su utakmice koje treba da dobije

Fudbaleri Crvene zvezde sutra su domaćini Partizanu u 173. večitom derbiju na otvaranju plej-ofa. Crveno-beli u duel ulaze sa +7...

POVEZANE OBJAVE