Bivši reprezentativac engleske “napao” nekadašnjeg fudbalera Partizana

Fudbaleri Mančester Sitija, eliminisali su Atletiko madrid u četvrtfinalu Lige šampiona. Oni su bili bolji od ekipe Dijega Simeonea ukupnim rezultatom 1:0.

Bivši engleski fudbaleri a danas analitičari Rio Ferdinand i Oven Hargriv bili su razočarani i šokirani ponašanjem igrača Atletika tokom i nakon susreta sa Mančester sitijem.

U tome je prednjačio Stefan Savić, koji se sukobio sa “građanima”, a Džeka Griliša je nakon vređanja, povukao i za kosu.

Ono što je Savić uradio je sramotno. To Atletiko radi, da je obrnuto, ponašali bi se potpuno jednako. Super je što Siti nije reagovao na te ludorije. Misliš da niko neće videti šta se događa u tunelu. Siti je pokazao hrabrost i odlučnost. Obavili su posao. Iskusni igrači sad su zreliji, mogu da kontrolišu emocije. Videli ste da je reakcija bila kolektivna, ali niko nije prešao granicu, rekao je Ferdinand.

Na Ferdinandovu konstataciju, nadovezao se i Oven Hargrivs.

-Siti je bio smiren, pokazao je klasu. Sramota Atletika na kraju. Igrajte lep fudbal. Svaka čast Sitiju, bila je to sjajna predstava i jako, jako teška utakmica, rekao je Hargrivs.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE