Crno-beli spremite se: Ljubimac Grobara želi da se vrati u Partizan

Prošlo je četiri godine od odlaska Everton Luiza iz redova Partizana, sjajni fudbaler je miljenik navijača Partizana, a nije sporna ni njegova ljubav prema crno-belima.

Bivši vezista crno-belih trenutno nastupa za Solt Lejk Siti, ali ne krije želju da se vrati u Partizan

– Imam ugovor sa Solt Lejkom na još sezonu i srećan sam, ali moj san je da se vratim u Partizan i tamo završim karijeru, rekao je Everton Luiz.

Evocirajući uspomene iz crno-belog dresa, prisetio se Večitog derbija protiv Crvene zvezde, u kome se proslavio.

– Najupečatljivija utakmica u mojoj karijeri bio je derbi utakmica protiv Zvezde, u gostima. Vodili su 1:0, a ja sam doneo izjednačenje u 90. minutu. U slavlju sam odigrao sambu, jer sam veliki navijač Ronaldinja i voleo sam tu njegovu klasičnu proslavu. Sambu sam odigrao pred njihovim navijačima i nastala je mala konfuzija. Zbog toga me navijači Partizana vole i dan-danas, dok me navijači Crvene zvezde mrze, rekao je Everton i dodao:

– Bio je to fantastičan trenutak. Kada sam stigao u svlačionicu, počeo sam da dobijam mnogo poruka na Instagramu, u kojima me psuju i govore da će me ubiti. Nekoliko sati kasnije i moja žena je počela da ih dobija. Bila je prestravljena, a i ja. Posle su mi rekli da mogu da budem miran, da je to samo ludilo derbija i da se ništa neće desiti. I ništa se zaista nije desilo – istakao je Everton Luiz.

Everton je dres crno-belih nosio od januara 2016. do januara 2018. godine, posle čega je prešao u italijanski SPAL, iz kojeg je i stigao u MLS ligu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda podseća navijače: Besplatan ulaz za Megu

Košarkaši Crvene Zvezde igraju sa Megom 3. maja, u petak u hali "Aleksandar Nikolić", u okviru prvog meča polufinalne serije...

POVEZANE OBJAVE