Katai pred derbi: Delije su naša prednost!

U okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde će na svom stadionu dočekati večitog rivala Partizan.

Prvotimac Zvezde i jedan od ključnig igrača crveno-belog tima, Aleksandar Katai kaže da je njegovoj ekipi jasan cilj do kraja prvenstva.

Od starta prolećnog dela šampionata ostvarili smo maksimum, devet od devet pobeda, i polako idemo ka cilju koji smo zacrtali prvo u julu, a potom ga potvrdili u januaru na samom okupljanju. Mnogo je izazova pred nama u plej-ofu, a prvi jeste večiti derbi. Meč čiji se pobednik nikada ne zna u napred, ali smo odmah nakon Radničkog krenuli sa pripremom za derbi i siguran sam da ćemo biti spremni za najveću utakmicu u srpskom fudbalu. Stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem detaljno radi na svakom segmentu igre kako bi ponovili prošlogodišnji uspeh, istakao je Katai.

On je istakao da će podrška vanaestog igrača biti od velikog značaja, kao i da je svaka naredna utakmica važna u odbrani titule.

Igraćemo ponovo pred našim navijačima što će nam predstavljati veliku prednost, ali svakako da se nećemo opuštati ni u jednom trenutku. Više puta sam govorio da samo Delije mogu da naprave neverovatnu atmosferu. Važna je pobeda pre svega i da zadržimo prvo mesto, nije bitno ko će postići pogodak imamo igrače koji svojim induvidualnim kvalitetom mogu da doprinesu pozitivnom rezultatu. Takođe, ne posmatramo situaciju na tabeli, još ništa nije gotovo imamo još sedam utakmica do kraja sezone, a svaka će biti finale za nas , rekao je Katai za klupski sajt.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE