LIGA ŠAMPIONA: Klop našao krivca za 3 primljena gola

Trener Liverpula Jirgen Klop zadovoljan je posle plasmana njegovog tima u polufinale Lige šampiona. U jučerašnjoj utakmici rezultat je bio 3:3, a zbirni rezultat je bio 6:4 u korist Liverpula.

Iskusni stručnjak nije krio oduševljenje prolaskom dalje.

Sjajno je što smo izborili plasman u polufinale. Nikada to neću uzeti zdravo za gotovo. Zaista sam srećan. Znam da ćemo pričati o utakmici i golovima koje smo primili, ali dan kada ne budem srećan plasmanom u polufinale ovog takmičenja će biti pravi dan da prestanem da se bavim ovim, izjavio je Klop.

Nemački stručnjak preuzeo je odgovornost i krivitu za golove koje je primio njegov tim

Napravio sam sedam izmena u odnosu na prethodni meč. Poslednja linija nikada nije igrala u ovom sastavu. Većinu vremena smo igrali dobro, sviđao mi se fudbal koji je moj tim igrao. Problem je bio kada bismo izgubili loptu, nismo je dovoljno dobro štitili. Nedostajali su nam momci iz defanzive. Deo odbrambenih zadataka je i da postavlja ofsajd zamke, a to večeras nije funkcionisalo. Moja greška, zbog velikog broja izmena koje sam napraviorekao je Klop i dodao:

-Mi smo ljudska bića. Pomislili smo da je posao gotovo, a Benfika nije odustajala i to cenim. Postizali su lepe golove, ali je neprihvatljivo da ih mi tako lako primamo. Benfika je zaslužila sva tri gola, mi smo mogli da postignemo još, ali zadovoljan sam i sa ovim, jasan je Klop.

U polu-finalu Liverpul igra protiv Viljareala, a prvi susret je u sredu 27. aprila na “Enfildu”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU TITULE U TURSKOJ: Bio prvak Evrope sa Čelsijem, poznato gde Ziješ nastavlja karijeru

Marokanski fudbaler Hakim Ziješ sada igra u Galatasaraju. Sa timom iz Istanbula je blizu titule prvaka Turske. Nastupa kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE