INTER JURI KA ODBRANI SKUDETA: Nova pobeda (VIDEO)

Fudbaleri Intera zabeležili su treću uzastopnu pobedu u Seriji A, ovog puta na gostovanju Speciji sa 3-1, u sklopu 33. kola.

Domaćina je načeo Marselo Brozović u 31. minutu, kome je odlično legla lopta koju mu je glavom namestio Danilo Dambrozio.

Posle ubačene lopte Ivana Perišića sa leve strane u 71. minutu se odlično snašao Lautaro Martinez i usmerio loptu ka golu, tako dupliravši prednost Neroazura.

Đulio Mađore je uneo uzbuđenje u ovaj susret kada je u 88. minutu jako preciznim šutem zatresao mrežu sa ivice šesnaesterca, nakon što se lopta odbila o stativu, i tako prepolovio zaostatak svog tima.

Sve dileme je ipak otklonio Aleksis Sančez u 3. minutu zaustavnog vremena, kada je bio egzekutor posle lopte koju mu je uputio Martinez, nakon što ju je oduzeo pred protivničkim šesnaestercem.

Inter je trenutno prvi na tabeli Serije A sa 69 osvojenih bodova na 32 odigrane utakmice. Za odbranu skudeta vode veliku bitku sa gradskim rivalom Milanom, koji trenutno igra svoju utakmicu ovog kola, a do sada je sakupio 68 bodova, sa jednom utakmicom više od Neroazura.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODLUČILI: Makabi se vraća u Pionir (FOTO)

Košarkaški klub Makabi Tel Aviv planira da utakmice plej-ofa Evrolige igra u hali Aleksandar Nikolić, javlja izraelski Walla Sports. Ukoliko...

POVEZANE OBJAVE