MATIĆ SE JAVIO: Poznato da li ostaje u Junajtedu

Poslednja dva dana pojavile su se informacije da će srpski fudbaler Nemanja Matić napustiti Mančester Junajted u letnjem prelaznom roku, a od večeras izgleda više nema dileme.

Na svom Instagram profilu oglasio se sam fudbaler i potvrdio da je došlo vreme za rastanak .

Posle dosta razmišljanja odlučio sam da je ovo moja poslednja sezona u Mančester junajtedu. O mojoj odluci obavestio sam čelnike kluba, menadžera i saigrače, napisao je Matić, pa se obratio navijačima.

Bila mi je velika čast i privilegija da igram za ovaj veliki klub. Veliko hvala navijačima za njihovu nepokolebljivu podršku.Daću sve od sebe do kraja sezone da pomognem saigračima da završimo sezonu na najbolji mogući način, stoji u objavi srpskog veznog fudbalera.

Matić se u poslednje dve godine nalazio u nemilosti trenera, pre svega Ole Gunara Solskjera – a prema najavama Erika Ten Haga, koji će klub preuzeti na leto i imati odrešene ruke kad je sastavljanje tima u pitanju – srpski fudbaler neće biti u planovima kad je reč o timu Junajteda za sledeću sezonu.

Matić je u Mančester stigao 2017. godine, posle drugog mandata u Čelsiju. Za klub je odigrao 183 utakmica, ali je ostao bez ijednog trofeja.

Nemanja Matić je dres srpske reprezentacije oblačio 48 puta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE