MERIDIAN NE MENJA DOBRE NAVIKE: IGRAJ ZA KATAR uz najveće kvote na Balkanu!

Sigurno ste već navikli, ali nije na odmet još jednom ponoviti. Kladionica Meridian uvek misli na svoje korisnike, zbog čega je spremila još jedan fenomenalan izazov koji može da vam pomogne da se krajem godine nađete na jednom spektakularnom događaju.

Naravno, u pitanju je Svetsko prvenstvo u fudbalu na koje Meridian vodi samo one najbolje takmičare, u sada već čuvenoj promociji IGRAJ ZA KATAR.

Igrači se svakog dana nadmeću u kladioničarskim izazovima, tako će biti i sada. Evo šta je najbolja kladionica u regionu spremila za vas.

DNEVNI IZAZOV ZA 15.04: Na igricama PENALTY SHOOT OUT i PENALTY SERIES provajdera Evoplay na svakih 100 RSD uloga dobijate jedan poen.

Kao što možete da primetite sve je tako lako i jednostavno, ali ako kojim slučajem još niste postali deo ove veličanstvene promocije ništa nije izgubljeno.

Dobro je poznato da u promociji mogu da učestvuju svi i da pobednik može biti svako. Zato Meridian čeka na vas, samo je neophodno da napravite nekoliko malih koraka kako biste se uključili u takmičenje.

Prvo je potrebno napraviti korisnički nalog na meridianbet.rs i tu vas čeka prvo iznenađenje. Ne samo da dobijate priliku da učestvujete u akciji IGRAJ ZA KATAR, već vam kao poklon stiže 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Nakon toga samo pažljivo pratite svakodnevna dešavanja u kladionici Meridian, deponujte novac na mesečnom nivou u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i takmičenje za vas može da počne.

Ali, pre nego što zaigrate za to da vas MERIDIAN ODVEDE NA MUNDIJAL, imamo jednu toplu preporuku za vas.

Kako biste se što bolje zagrejali predlažemo vam da pogledate u ponudu na meridianbet.rs i zahvaljujući najvećim kvotama koje možete da zamislite napravite uvertiru za takmičenje IGRAJ ZA KATAR.

Sledi mala pomoć…

DERBI – FULAM, petak 21.00

Tipovi i kvote: kec 5.80, iks 3.70, dvojka 1.62

Na klupi derbija sedi jedan od najslavnijih fudbalera u istoriji engleskog fudbala, ali daleko od toga da klub ima dobre rezultate. Pretposlednje mesto na tabeli engleskog Čempionšipa sigurno nije ono što može da zadovolji šampiona kakav je Vejn Runi. Sa druge strane, Fulam jeste doživeo poraz u prethodnom kolu, ali daleko od toga da treba da se upali alarm u taboru londonskog kluba. Aleksandar Mitrović jeste „postio“ jedan meč, što samo znači da će u narednom susretu biti silno motivisan da do vrha napuni mrežu rivala. Sigurno pakleno težak zadatak čeka odbranu Derbija…

Predlog za igru: 2&3+

Kvota u Meridianu: 2.65

SPECIJA – INTER, petak 19.00

Tipovi i kvote: kec 9.40, iks 5.40, dvojka 1.35

Nastavlja se rovovska borba za titulu šampiona u italijanskoj Seriji A. Delovalo je kao da Inter gubi tlo pod nogama i da neće imati izgledne šanse da sustigne prvoplasirani Milan, ali se situacija dijametralno promenila. „Nero-azuri“ su iskrostili dva remija gradskog rivala i sada ih od prvog mesta deli samo dva boda, ali uz jednu utakmicu manje. Prilika da se dodatno izvrši pritisak na Milan biće već u narednom kolu kada četa Simonea Inzagija gostuje Speciji, koja ima titulu apsolutnog autsajdera.

Predlog za igru: 2&3+

Kvota u Meridianu: 1.90

MILAN – ĐENOVA, petak 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.35, iks 5.00, dvojka 10.00

Nešto kasnije u odnosu na večitog rivala, Milan će dočekati ekipu Đenove i pokušati da prekine crni niz. Prvoplasirani tim italijanskog šampionata na dva meča u nizu nije postigao gol, što mora da izazove reakciju. Na San Siro dolazi tim koji se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i koji ima niz od dva poraza. Da li je vreme da Milan napravi preokret, pre nego što titula bude izgubljena.

SAUTEMPTON – ARSENAL, subota 16.00

Tipovi i kvote: kec 3.95, iks 3.50, dvojka 1.95

Jedna serija će biti prekinuta. Teško je reći koji od ova dva kluba se nalazi u težoj situaciji, ali činjenica je da nije dobro. Sautempton šest mečeva zaredom ne zna za pobedu, a poslednji poraz od Čelsija rezultatom 6:0 je bio posebno upečatljiv. Na sve to dočekuju Arsenal koji mora konačno da pobedi kako bi zadržao nade da se sledeće godine nađe u Ligi šampiona.

SEVILJA – REAL MADRID, nedelja 21.00

Tipovi i kvote: kec 3.00, iks 3.15, dvojka 2.45

Da li tim iz Andaluzije može da iskoristi umor fudbalera „kraljevskog kluba“? Real Madrid je nakon spektakularnog dvomeča uspeo da izbaci Čelsi i plasira se u polufinale Lige šampiona, ali to ne znači da treba da dođe do opštanja u domaćem šampionatu. Pogotovu kada na red dolazi jedna izuzetno zahtevna utakmica. Ne treba zaboraviti da je Sevilja trenutno na deobi treće pozicije i da želi da skine skalp najtrofejnijem timu na Starom kontinentu.

Na koga vi tipujete?

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKULARAN BONUS U MERIDIANU: Preuzmi 4.000 dinara i pokreni zabavu!

Vreme je za zabavu! Volite slot igre i online klađenje? Na pravom ste mestu! Meridian sve novajlije časti spektakularnim bonusom dobrodošlice...

POVEZANE OBJAVE