NOVA PRILIKA U MERIDIANU: Samo nekoliko koraka do srećne kombinacije!

Kladionica Meridian na dnevnom nivou priređuje lepa iznenađenja svojim korisnicima. Sa takvom praksom se nastavlja! Pred vama je nova igra koja vam otvara brojne mogućnosti da napravite velike stvari.

U najboljoj kladionici u regionu sada možete da odigrate na svoje omiljene brojeve, ali ne samo u jednom međunarodnom izvlačenju.

Meridian vam nudi uzbuđenje bez premca i ogroman broj prilika da osvojite VELIKE DOBITKE! Ništa nije komplikovano, samo je potrebno dobro da pratite sledeća upustva.

Za početak, neophodno je da se registrujete na meridianbet.rs, ne samo da ćete dobiti šansu da igrate UŽIVO BROJEVE na skoro svakom delu planete, već ćete na ime poklona inkasirati 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Nakon otvaranja korisničkog naloga kreće magija – UŽIVO BROJEVE možete igrati svakodnevno, uz samo četiri koraka!

1.         NOVA KATEGORIJA UŽIVO BROJEVI

Čim posetite meridianbet.rs i kliknete na kategoriju BROJEVI, otvoriće vam se veliki broj mogućnosti. Potom sledi odabir kategorije UŽIVO BROJEVI, nakon čega možete videti tabelu sa ponudom iz raznih zemlja sveta.

2.         „KLADI SE SADA“

Ispod zastave svake zemlje postoji „dugme“ KLADI SE SADA koje vas ubacuje u željenu igru.

3.         ODABERITE SVOJ DOBITNI BROJ

Možete poboljšati svoje kvote tako što ćete izabrati da predvidite ishod 1, 2, 3 ili 4 broja iz izvlačenja iz opcije „VRSTA OPKLADE“.

Takođe možete da se kladite na ishod bonus kuglica u nekim izvlačenjima. Izaberite brojeve koje želite da izaberete za svoje predviđanje prema vašem izboru

4.         ODIGRAJTE SVOJU OPKLADU

Unosite iznos novca na koji želite da se kladite i potvrdite svoju opkladu. Vaša istorija opklada će prikazivati sve vaše opklade i dobitke. Takođe, svi rezultati izvlačenja su prikazani na sajtu meridianbet.rs radi vaše pogodnosti.

Sve je spremno, samo se čeka na vas da odaberete svoje srećne brojeve!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP BARSELONA: Lajović u polufinalu!

Srpski teniser Dušan Lajović stigao je do polufinala turnira u Barseloni pošto je savladao Artura Fisa 6:4,3:6,6:2. U polufinalu ga...

POVEZANE OBJAVE