Obradović otkrio razloge izostanka nekoliko igrača iz tima

Košarkaši Partizana lako su večeras izašli na kraj sa Cibonom u zaostaloj utakmici 17. kola regionalne ABA lige, slavivši sa 98-77. Ovo je ujedno bio i poslednji meč ligaškog dela za crno-bele.

Trener Partizana Željko Obradović otkrio je posle meča razloge izostanka pojedinih košarkaša i govorio o nastavku sezone.

Rodions Kurucs je i dalje deo tima.

Bio je bolestan, deo je tima, tu je uz nas, trenira i on, otklonio je dileme Obradović.

Zatim je objasnio i izostanke Tristana Vukčevića, Alena Smailagića i Dalasa Mura.

Smailagić ima probleme i bolove, nismo hteli ništa da forsiramo. Vukčević nije igrao zato što nije bio u timu u vreme kada je ovaj meč prvobitno trebalo da se igra. Mur je osetio bolove u leđima na poluvremenu, otkrio je trener Partizana.

On je istakao da sada sledi najlepši deo sezone.

Moramo da verujemo u sopstvene mogućnosti, igrači su toga svesni. Imali smo neke probleme u pripremi ovog meča, sledi slobodan dan, da se odmore igrači, pa da se spremimo. Nadam se da će svi biti u stanju da treniraju. Igrači su svesni kakvi su izazovi ispred nas, samopouzdanje je važno. Ovo je najlepše vreme u sezoni, vreme plej-ofa u Evrokupu i ABA ligi, za ovo se igra cele godine. Igarči su pokazali da su svesni onoga što nas očekuje, moramo da verujemo u sebe, poručio je Žoc.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI VOJVOĐANSKI DERBI: Lazetić obeležava jubilej protiv Vojvodine, izvukli pouke posle duela u NS

Fudbaleri TSC-a ligaški deo Superlige Srbije završili su na trećem mestu. U prvom kolu plej-ofa domaćini su Vojvodini. Novosađani dobili...

POVEZANE OBJAVE