Pjanić i Depaj zajedno napuštaju Barselonu i postaju saigrači u italijanskom gigantu!?

Pomalo zaboravljeni bh. veznjak Miralem Pjanić napustiće Bešiktaš na kraju ove sezone nakon što je turski klub odlučio da ga ne želi otkupiti od Barselone.

Pjanić je ove sezone stigao na pozajmicu sa Nou Kampa u Istanbul, ali nije pokazao previše, te Bešiktaš nema nameru da otkupi njegov ugovor nakon što se pozajmica završi.

‘Mali Princ’ je nepoželjan i u Barseloni. Trener katalonskog kluba Ćavi ne računa na njegove usluge i naveliko se traži rešenje za njega, kao i za još nekoliko igrača na koje se ne računa.

Tutosport donosi vest kako bi novi klub za 32-godišnjeg veznog fudbaleraa mogao biti aktuelni prvak Italije, milanski Inter. Navodno, Pjanić i Depaj bi zajedno mogli napustiti Barselonu i potpisati za ‘Nerazure’ u letnjem mercatu.

Generalni direktor Intera Bepe Marota ima odlične odnose s Pjanićem. Ranije su sarađivali u Juventusu, a menadžer Fali Ramadani je takođe jako blizak s njim i pregovori su navodno već u punom jeku.

Depaj je, sa druge strane, navodno jedna od glavnih želja Intera. Trener Simone Inzagi želi ga u svojoj ekipi po svaku cenu i navodno je spreman učiniti sve kako bi se njegova želja ostvarila.

Bilo bi definitivno vrlo interesantno videti Pjanića u dresu Intera, pogotovo zbog činjenice da je četiri godine nosio dres omraženog rivala Juventusa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE