POZNAT SASTAV PARTIZANA ZA DERBI: Najviše promena u odbrani

Bliži se Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, koji će sutra od 18 časova otvoriti plejof Superlige Srbije kada je reč o večitim rivalima, a iskristalisali su se i sastavi koji bi trebalo da istrče na teren.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odlučio se za formaciju 4-2-3-1, a biće nekoliko promena u odnosu na poslednji derbi.

Pre svega će veliku šansu na gol liniji dobiti Nemanja Stevanović, koji će zameniti Aleksandra Popovića koji nije blistao u poslednjem odmeravanju snaga dva velika rivala.

Ovog puta će se na poziciji desnog beka naći iskusni Aleksandar Miljković, na kog trener crno-belih nije mogao da računa u prethodnom duelu, dok će se Nemanja Miletić povući na poziciju štopera i činiti tandem sa Vujačićem, dok bi Siniša Saničanin trebalo da ostane na klupi.

Na poziciji iza špica će, kako stoje stvari, igrati Miloš Jojić, kog navijači Partizana pamte po dobrom kada je reč o partijama u odlučujućim derbijima, a sutrašnji je svakako jedan od takvih.

Mesto bunusa zauzeće Nikola Terzić, koji će dejstvovati po desnom krilu.

Partizan bi trebalo da se suprotstavi večitom rivalu sa sledećim igračima: Stevanović – Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Jevtović – Terzić, Jojić, Menig – Rikardo

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE