STANKOVIĆ NAKON DERBIJA: Nije bilo lako, ali ovako se osvajaju titule

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su bez golova (0-0) na svom stadionu protiv večitog rivala Partizana na startu plejofa Superlige Srbije, tako zadržavši prednost od 2 boda na liderskom mestu tabele.

Trener crveno-belih Dejan Stanković nije bio zadovoljan kako se situacija odvijala na terenu.

Ne bih potpisao remi da mi je neko ponudio pre utakmice. Stvari se nisu odvijale kako smo zamislili, posebno u prvom poluvremenu. Rival je izveo čvrstu ekipu, stvorio nam više kontranapada nego svi rivali u čitavoj sezoni. To nije nešto što nam se dešava. Nije bilo lako, ali ovako se osvajaju titule, utakmica po utakmica, do kraja, istakao je Stanković, pa dodao:

– Da nam je neko na početku prvenstva ponudio da posle trećeg derbija imamo plus dva siguran sam da bismo potpisali. Čestitam Partizanu na borbenom izdanju, a našim navijačima na fenomenalnoj podršci, osetili su da nam je njihova pomoć veoma potrebna, zaključio je trener Zvezde.

On je naglasio da ima još mnogo utakmica, ali da je njegov tim korak bliže cilju.

Korak smo bliže cilju, ali je još mnogo duela. Igrali smo protiv čvrstog rivala, nismo se možda snašli, izgubili smo dosta u prvom poluvremenu u kojem nas je rival spustio polukontrama i kontrama. I to može da se desi, ali smo odigrali još jedan derbi na domaćem terenu bez primljenog gola, rezimirao je Stanković

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fudbalski vikend za pamćenje: Ovo su pet utakmica koje se moraju naći na vašem tiketu!

Pred nama je još jedan uzbudljiv fudbalski vikend – petak, subota i nedelja rezervisani su za top lige, a...

POVEZANE OBJAVE