STANOJEVIĆ ODREAGVAO NA NOVINARSKO PITANJE: Vidite gde mi živimo; Terzić ne može da izdrži

Fudbaleri Partizana remizirali su (0-0) u 167. Večitom derbiju na stadionu “Rajko Mitić” protiv Crvene zvezde, na startu plejofa, pa su tako ostali na dva boda zaostatka iza današnjeg protivnika.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije ocenio je utakmicu, ali i odreagovao burno na novinarsko pitanje.

Čestitam mojim momcima na karakteru koji su pokazali, kao i Zvezdi, bila je fer utakmica. Dali smo sve od sebe u ovom trenutku, ušli mnogo bolje nego prošli derbi. Bili su razni komentari, ali ostali su bili egal, sem jednog derbija. Imali smo svoje šanse, jednu stopostotnu, morate to da rešite, ako želite da pobedite. Razočarani smo, jer nismo pobedili, ali smo ponosni. Momci su pokazali karakter, rekao je Stanojević.

On smatra da je njegov tim bio poprilično ofanzivan, ali da nije lako postići gol na stadionu Zvezde.

Mi smo imali stopostotnu šansu u prvom puluvremenu, bili smo dosta ofanzivniji, nisu nam stvorili nijednu šansu. Igrali su Marković i Menig, vi ne znate da mali Terzić ne može da izdrži, a moramo da uvedemo bonusa. Kao što mi nismo dozvolili da nas ugroze, i oni su dobra ekipa. Imali smo nekoliko šansi, jednu stopostotnu. Potpuno smo ih neutralisali na njihovom stadionu, ali nije lako doći ovde i pobediti 3:0, smatra trener crno-belih.

On je imao i oštru reakciju na jedno novinarsko pitanje i tom prilikom je istakao da borba za šampionsku titulu nije završena.

Eto vidite, možda vi znate nešto više nego ja kad to pitate? Vidite gde mi živimo? Zvezda ima dva boda prednosti, a vi mislite da je prvenstvo gotovo. Vi ste mislili da je bilo rešeno i pred početak prvenstva. E nije gotovo! Nije gotovo! Ne damo se do kraja, da znate samo! Trebalo je danas da igramo pred našim navijačima, ali vi ćete sve da relativizujete, kako mi uvek kukamo… Što se mene tiče, prvenstvo nije rešeno, do poslednjeg kola, kada ne bude i matematički, poručio je strateg Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ISPUSTILI DOBIJENO: Novi Beograd od +4 do poraza

Vaterpolisti Novog Beograda izgubili su meč regionalne Premijer lige od splitskog Jadrana 14:12. Kao domaćini turnira. Po četvrtinama (3:3, 6:3,...

POVEZANE OBJAVE