TRENER ZVEZDE POSLE DERBIJA: Pukle su nam četiri arkade, ali bitno da su svi izašli na nogama

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je utiske posle remija bez golova u 167. Večitom derbiju protiv Partizana, kojim su ova dva rivala otvorili plejof Superlige.

Da me je neko pitao pre meča rekao bih da nisam zadovoljan bodom, rekao bih „ne“. A pošto sam rekao uvek onda sam zadovoljan nerešenih ishodom. Bilo je više kontranapada Partizana u prvom poluvremenu nego što su nam ostali protivnici stvorili za celo prvenstvo. Zadovoljan sam kako smo priveli kraju meč koji odlučuje titulu. Prvim poluvremenom nisam, celom pričom jesam. Odgovorili smo snažno u nastakvu, imali nekoliko pokušaja. Idemo dalje. Tako se osvajaju titule, poručio je trener Zvezde.

Potom je istakao važnost osvojenog boda.

Važan je, u lancu utakmica. Bili smo na minus pet, došli na plus dva, prošla je još jedna utakmica sa direktnim konkurentnom. Ne mogu ovo da smatram pobedom, ali kad sagledam celu utakmicu rezultat je skroz u redu, ocenio je Stanković.

Govoreći o stanju Aleksandra Dragovića posle tvrde utakmice, u kojoj je doživeo nezgodan udarac od strane Rikarda, dao je zanimljiv odgovor.

Pukle su nam četiri arkade: Dragoviću, Ivaniću, Saletu (Kataiju), ne znam kome još. Bitno je da su svi izašli na nogama. Dragović je borac. Kao i svi. Zadovoljan sam što vodim ovu grupu momaka. Znamo da je ovo jedan korak do clja. Sve ćemo mečeve zaboraviti ako dođemo do cilja, rekao je trener crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović: Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku u Laktašima

U okviru četvrtfinala ABA lige, košarkaše Partizana očekuje drugi meč protiv ekipe Igokee u Laktašima. Ukoliko crno-beli dođu do pobede,...

POVEZANE OBJAVE