Važna informacija za navijače pred 167. večiti derbi!

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju danas od 18. časova ekipu Partizana u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Blagajna na stadionu „Rajko Mitić“ biće otvorena danas od 10 časova do početka meča. Ima ulaznica za sve tribine, ali bez obzira na to očekuje se poseta od oko 45.000 ljudi.

Na Marakani će se prodavati ulaznice za severnu tribinu po ceni od 500 dinara, istočnu od 1.000, zapadnu od 1.200 i VIP zapad 1.500.

Crveno-beli su pred susret sa crno-belima, izdali važno saopštenje za navijače:

Kako bi se sprečile gužve klub poziva sve navijače da na stadion dođu što ranije. Nemojte donositi predmete koji su po zakonu zabranjeni za unošenje na stadion. Svi koju u subotu dođu na Marakanu, moraju imati ulaznicu bez obzira na godine. To se odnosi i na decu koja moraju da imaju svoje sedište, jer zbog velike gužve neće moći da sede u krilu roditelja ili pratilaca. Kapije će biti otvorene tri sata pre početka meča,.

Apelujemo na sve osobe koje će doći na Marakanu, izuzev dece, da po zakonu moraju poneti sa sobom identifikacioni dokument, kao i da navijaju fer i sportski i ponašaju se u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Takođe, apelujemo na navijače da na istočnoj tribini ne zauzimaju mesto na rampi za invalide, kako bi oni imali adekvatan pogled na teren. Podsećamo da karte kupljene za meč sa Radničkim 1923 važe za utakmicu sa večitim rivalom, i da nije potrebna nikakva zamena, već je dovoljno samo doći sa tom ulaznicom, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA PRAGU SU FINALA LŠ: Borusija saopštila vest, rastanak sa Markom Rojsom!

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su PSŽ sa 1:0 u prvom duelu polufinala Lige šampiona. Obezbedili su praktično i učešće u...

POVEZANE OBJAVE