Benzema vodi Real Madrid ka tituli (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida pobedili su nakon velikog preokreta Sevilju rezultatom 3:2. Junak Real Madrida je fenomenalni Benzema koji je postigao pobedonosni pogodak.

Sevilja je povela u 21. minutu golom Rakitića iz slobodnog udarca. Do drugog gola Sevilja je stigla 4 minuta kasnije, a strelac gola bio je Erik Lamela. Real je igrao možda i najgore prvo poluvreme u ovoj sezoni, a jedinu ozbiljniju šansu u prvom delu imao je Benzema u 44. minutu kada je šutirao preko gola.

Real je agresivno počeo drugo poluvreme. Prva prilika je bila već u 48. minutu, šutirao je ponovo Benzema, ali je golman Sevilje to odbranio. Realu se isplatila agresivnost pa je odmah u 50. minutu prepolovio prednost domaćina, a strelac je bio Rodrigo. Asistent je Vinisijus koji je sjajnim pasom proigrao Rodriga koji je rutinski poslao loptu u mrežu.

Real je postigao gol i u 74. minutu ali je igra zaustavljena zbog sumnje da li je Brazilac igrao rukom, a sudija je nakon pregleda snimka odlučio da poništi gol. Izjednačenje timu iz Madrida doneo je Načo u 83. minutu posle asistencije Karvahala.

Zašto je Benzema jedan od najboljih napadača današnjce pokazao je večeras, kada je svom timu po ko zna koji put doneo pobedu. On je u drugom minutu nadokande šutirao kraj desne stative i pogodio za veliki preokret i pobedu Reala.

Real je na prvom mestu na tabeli ima 75 bodova, Sevilja je na trećem mesti ima 60, koliko ima i drugoplasirana Barselona koja ima i dve utakmice manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE