Cicipas odbranio titulu u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas odbranio je titulu na masters turniru u Monte Karlu pobedom u finalu nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom sa 2-0, po setovima 6:3 i 7:6 (7:3).

U prvom setu je 46. teniser teniser sveta, koji je prethodno izbacio i Novaka Đokovića, brejknuo rivala već u trećem gemu, ali nije materijalizovao tu prednost i Grk je uzvratio bez izgubljenog poena. Potom je peti teniser sveta još jednom oduzeo servis rivalu za prednost od 5-3 i svojim servisom bez izgubljenog poena priveo set kraju.

U drugom delu igre branilac trofeja je napravio brejk odmah na početku, ali nije sačuvao tu prednost, kao što nije uspeo ni da završi meč servisom posle oduzetog servisa Davidoviču-Fokini za prednost od 5-4, usled jako dugog gema.

Tako se ušlo u tajbrejk, gde je Cicipas napravio tri, a Davidovič-Fokina jedan mini-brejk, pa se tu završila teniska bajka velikog iznenađenja turnira.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE