LA LIGA: Radoja bolji od Petrovića (VIDEO)

U duelu dva tima sa dna tabele, fudbaleri Levantea savladali su ubedljivo sa 4-1 Granadu, na gostovanju u sklopu 32. kola španske La lige.

Gosti su poveli u 17. minutu, kada je Hose Luis Morales posle odličnog prodora “poslužio” Danija Gomeza kome nije bilo teško da postigne gol.

To je bio rezultat i na poluvremenu, ali je drugi deo bio daleko efikasniji.

Prvo se Morales i sam upisao u listu strealac kada je uspešno realizovao penal u 56. minutu, a pritom je Herman Sančez zaradio drugi žuti karton, pa je Levante u daljem toku ovog duela imao i igrača više.

Isti igrač je u 77. minutu uputio još jedno završno dodavanje, posle kog je Mikel Malsa zatresao mrežu za 3-0 i otklonio sve dileme o pobedniku.

Utešni pogodak za domaćina je postigao Aleks Kolado u drugom minutu nadoknade, ali je ubrzo tri gola prednosti vratio iskusni Roberto Soldado.

Na ovom meču su od starta nastupala i dvojica srpskih veznih fudbalera, Nemanja Radoja (do 63. minuta) za Levante i Njegoš Petrović (do 80. minuta) za Granadu, a obojica su zaradila po žuti karton.

Levante se i dalje nalazi u zoni ispadanja sa 25 bodova na 32 utakmice, pa im je svaki bod od velikog značaja, posebno ako se sa gostovanja ponesu sva tri, dok Granada tone ka istoj posle ovog poraza, jer se nalazi na 16. poziciji sa 29 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PAKLEN SASTAV: Amerikanci otkrili tim za OI

Kako prenose izvori ESPN-a, selektor AMerike Stiv Ker već sada zna spisak od 11 igrača koji će sigurno igrati...

POVEZANE OBJAVE