LIGA 1: PSŽ slavio u derbiju (VIDEO)

U poslednjoj utakmici 32. kola prvenstva Francuske PSŽ je na svom terenu, posle velike borbe, savladao Marsej rezultatom 2:1.

Tim iz Pariza je već u 12. minutu stigao do prednosti. Verati je asistirao, a Nejmar je bio strelac vodećeg gola. Posle primljenog gola Marsej je zaigrao bolje, pa posle nekoliko dobrih prilika usledilo je izjednačenje u 31. minutu, a strelac je bio Duje Car.

Očekivalo se da će se na poluvremenu otići sa rezultatom 1:1, međutim usledila je odlična igra PSŽ-a. Gol Mesija je poništen zbog ofsajda, ali je ubrzo Kilijan Mbape mirno pogodio sa bele tačke za 2:1.

U drugom delu utakmice vodila se velika borba, ali bez konretnih šansi, sve do samog finiša. PSŽ je uspeo ponovo da postigne gol, Mesi je bio asistent, a Mbape strelac, ali je iz VAR sobe stigla odluka da je Mbape bio u nedozvoljenoj poziciji.. Var je ponovo radio u 85. minutu, gol za Marselj je postigao Vilijam Saliba, ali je VAR soba poništila i ovaj gol.

Šest kola pre kraja prvenstva, Pari Sen Žermen sada ima 74 boda, a to je 15 više od drugoplasiranog Marseja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE