KAKAV KIKS BARSELONE: Kadiz nosi sva tri boda sa Nou Kampa! (VIDEO)

Barseloni ne ide. Posle ispadanja u četvrtfinalu Lige Evrope od Ajntrahta iz Frankfurta, izgubili su i na svom Nou Kampu od Kadiza sa 1-0, u sklopu 32. kola španske La Lige.

Uzalud je napadao katalonski gigant i imao trostruko veći posed lopte, pošto je tim koji je na granici zone ispadanja odoleo, pritom iskoristivši šansu koja mu se ukazala.

Jedini pogodak na utakmici viđen je početkom drugog poluvremena, kada se na pravom mestu našao Lukas Perez i posle odbrane Ter Štegena smestio loptu u mrežu. Tome je prethodio upotrebljiv centaršut sa leve strane, kada je Nemac na golu Barselone zaustavio šut Rubena Sobrina iz velike blizine.

Nije domaćin uspeo ni za 8 minuta zaustavnog vremena da postigne pogodak.

Barselona je sada druga na tabeli sa 60 bodova, koliko imaju i Sevilja i Atletiko Madrid koji su na mestima iza, s tim da imaju i utakmicu više. U odnosu na vodeći Real Madrid zaostaju velikih 15 bodova.

Kadizu će ova senzacionalna pobeda mnogo značiti, s obzirom na to da se sa 31 osvojenim bodom nalazi tik iznad zone ispadanja, na 16. poziciji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIO POVEZIVAN SA EVROLIGAŠEM: Selektoru Nemačke stigla unosna ponuda

Košarkaši Nemačke prošlog leta postali su prvaci sveta pobedom u finalu protiv Srbije 83:77. Do trijumfa su stigli bez poraza...

POVEZANE OBJAVE