KECMANOVIĆ POSLE POBEDE: Dosta se bolje osećam na šljaci

Srpski teniser Miomir Kecmanović lako je u prvom kolu Serbia opena izašao na kraj sa nekadašnjim TOP 10 teniserom Francuzom Rišarom Gaskeom, savladavši ga sa 2-0, po setovima 6:0 i 6:3.

On je posle meča govorio o dosadašnjem toku sezone u kojoj beleži odlične rezultate, treneru Davidu Nalbandijanu, kao i očekivanjima od sezone na šljaci, koja mu je najmanje omiljena.

Dosta se bolje osećam na šljaci od početka saradnje sa Nalbandijanom. I dalje je ne volim, ali bolje gradim poene, bolje se i krećem i razmišljam. Pomoglo mi je što sam igrao u Južnoj Americi na šljaci. Fokusirao sam se na kretanje, mnogo smo na tome radili. Nisam u početku baš ukačio, ali sada ide dobro, rekao je srpski teniser, pa detaljnije objasnio značaj saradnje sa Argentincem.

Nalbandijan mi je uneo novo razmišljanje o tome kako da igram. Promenio sam i tim zbog njega, podstakao je ljude da se više zalažu. Uticao je na mog kondicionog Uroša da se posvetimo fizičkoj spremi, otkrio je Kecmanović.

Nije Miša očekivao da će biti mnogo ljudi danas na stadionu.

Mnogo mi je drago što sam doživeo ovako lepu atmosferu, nisam očekivao, budući da je prvo kolo, radni dan itd, izjavio je 38. teniser sveta.

U drugom kolu ga potencijalno čeka susret sa finalistom Rolan Garosa Dominikom Timom, koji se baš u Beogradu vraća posle duže pauze.

I Tim i Milman su odlični igrači. Tim nije na nivou na kojem je bio kad je bio treći. Ako budem spreman kao sada, biće dobro. Moram više da razmišljam kako ja da igram, a ne šta radi protivnik, zna recept za nastavak trijumfalnog niza Kecmanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED SPARTAK: Pominjao propuštene prilike protiv Mladosti i Napretka, posebno o Lalatoviću

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Spartak iz Subotice u nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze. Crno-beli u meč ulaze sa 4 bod...

POVEZANE OBJAVE