Kostić: Imam svoj stil igre koji ne menjam bez obzira na protivnika

Srpski reprezentativac i fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić nakon sjajno odigrane partije za svoj tim u duelu protiv Barselone izneo je utiske za Mocart sport.

Sa dva gola i asistencijom Kostić je bio apsolutni junak Ajntrahtove pobede. 

Barselona je jako dobro uigrana i organizovana ekipa, ipak je jedna od najboljih na svetu. Jesu imali malu rezultatsku krizu, ali su izašli iz toga pobedom nad moćnim Realom od 4:0. Imaju vrhunske pojedince, drugi su na tabeli španske lige. Mi smo na vreme dali golove, dobro se branili, dobro stajali na terenu, nismo im dozvolili da igraju njihovu prepoznatljivu igru. Igrali smo iznad granica krajnjih mogućnosti i uspeli smo da sačuvamo rezultat, rekao je Kostić i dodao:

Još u prvoj utakmici smo videli da možemo sa njima. Naravno, ljudi u klubu su realni, takođe su i navijači znali kakav je protivnik pred nama. Nismo imali pritisak.

O svojoj sjajnoj partiji srpski fudbaler kaže:

Ja uvek igram svoju igru. Imam svoj stil koji ne menjam bez obzira na to ko je na poziciji odbrambenog igrača i bez obzira na to koji je protivnik u pitanju.

Kostić je u ovoj utakmici značajno pomogao ekipi kada je u pitanju odbrambena linija.

Odbrambeno je bilo vrlo zahtevno. Dembeleu ostaviš metar prostora on te prođe, igrač je koji ima najbolju varku telom. Ne traži duel, moraš da mu priđeš blizu. Traore je brz, eksplozivan, non-stop igra jedan na jedan, istakao je on.

On smatra da ovaj tim Ajntrahta može čak i do pehara Lige Evrope.

Frankfurt to svakako može. Mi smo prošli Betis i Barselonu na putu do polufinala, pre toga smo imali tešku grupu (Olimpijakos, Fenerbahče, Antverpen)… Sve je moguće. Protiv Vest Hema šanse su 50:50. Lajpcig je veliki favorit protiv Rendžersa. Videćemo, zaključio je Kostić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE