POTERA ZA TROFEJOM SE NASTAVLJA – IGRAJTE ZA KATAR i podržite crno-bele u Evrokupu

Još uvek niste deo najvećeg spektakla na Balkanu? Nema nikakvih problema, kladionica Meridian misli na sve. Rešenje postoji za svaku situaciju, zato ako još uvek niste u igri za promociju pod nazivom IGRAJ ZA KATAR to možete uraditi veoma brzo, lako i jednostavno.

Za početak, neophodno je da se registrujete na meridianbet.rs, a potom sledi magija. Prvo ćete dobiti BONUS OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo, a onda ste spremni da započnete trku za Svetsko prvenstvo u fudbalu, što znači da treba pomno pratiti dešavanja i dnevne izazove u kladionici Meridian.

A evo šta je to Meridian spremio za danas.

DNEVNI IZAZOV ZA 18.04: U igri AVIATOR na svakih 100 RSD uloga možeš da osvojiš jedan poen.

https://www.instagram.com/p/Ccd9hlhM7s4/

Interesantno, ali to nije sve. Kladionica Meridian nikada ništa ne prepušta slučaju, a još manje zaboravlja na važne događaje u svetu sporta. Tu pre svega mislimo na početak nokaut faze u Evrokupu, koja će dobiti posebnu pažnju od strane publike u Srbiji.

Košakaši Partizana su ponovo važan faktor u evropskim okvirima. Izabranici Željka Obradovića su na dominantan način uspeli da se domognu doigravanja i sada sledi ono što su svi dugo isčekivali – borba za trofej.

Crno-beli će se u osmini finala sastati sa turskom Bursom na domaćem terenu. Turski tim sa klupe predvodi dobro poznati srpski stručnjak Dušan Alimpijević.

Partizan će u duelu sa Bursom biti apsolutni favorit, ali to ništa neće značiti ako crno-beli ne odigraju na prepoznatljivom nivou.

Igrači srpskog predstavnika imaju nesporan kvalitet na svojoj strani i sigurno veliku želju da uz podršku prepune hale svojih navijača stignu do novog trijumfa u Evropi.

Da li košarkaši Partizana mogu bez većih poteškoća da se plasiraju u četvrtfinale Evrokupa? Kompletnu ponudu za sportsko klađenje pogledajte na sajtu Meridian kladionice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE