Spartak smenio Vučkovića, evo ko će ga zameniti!

Nakon poraza od Novog Pazara, uprava Spartaka je smenila trenera ove ekipe Nebojšu Vučkovića.

Međutim, tim iz Subotice je odmah dobio novog trenera, čak četvrtog ove sezone.

Nakon jučerašnjeg poraza protiv FK Novi Pazar i razgovora Vučkovića sa upravom kluba došlo je do sporazumnog raskida ugovora. Zahvaljujemo se Vučku na radu i trudu u prvom timu, a saradnja će se nastaviti u školi fudbala. Novi šef stručnog štaba biće imenovan tokom današnjeg dana, saopšteno je iz kluba.

Međutim, u međuvremenu je potvrđeno Mocart sportu da će noci šef struke biti Slavko Petrović koji oji je trenersku karijeru počeo u Nemačkoj radeći u nižim ligamama u Darmštatu, Karl Cajs Jeni, Fortuni Diseldorf, Valdof Manhajmu.

U Superligi je vodio čačanski Borac i Rad, a je vodio timove u BiH, pa je radio za Radnik iz Bijeljine, Željezničar, tuzlansku Slobodu, na kraju i sarajevski Olimpik.

Spartak je tako dobio četvrtog trenera u ovoj sezoni. Na početku je tim vodio Vladimir Buač, koga je u oktobru zamenio imenjak Vladimir Gaćinović. On je potrajao do 14. februara da bi zatim podneo ostavku posle poraza od Radnika iz Surdulice. Nakon toga na klupu je došao Vučković koji je ekipu vodio 63 dana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE