Stanković menja formaciju za gostovanje u Bačkoj Topoli?

Fudbaleri Crvene zvezde, posle remija u Večitom derbiju na startu plejofa, gostuju u sredu od 16 časova TSC-u u Bačkoj Topoli, a prema poslednjim informacijama trener Dejan Stanković razmišlja o promeni formacije.

Razlog tome je žuti karton koji je Milan Rodić zaradio u derbiju sa Partizanom, i moraće da propusti narednu utakmicu, a poznato je koliko ekipa iz Ljutice Bogdana poslednjih godina kuburi sa levim bekovima.

Zato bi trener crveno-belih mogao da posegne za promenom formacije i zaigra sa tri štopera, odnosno Dragovićem, Pankovim i Erakovićem.

U dosadašnjim utakmicama kada nije bilo Rodića dešavalo se i da poziciju levog spoljnjeg zauzme Milan Gajić, ali je pitanje i koliko je startni desni bek Kristijan Pićini spreman da zauzme mesto uz desnu aut-liniju.

Još jedna promena bi se mogla desiti u samom srcu napada, gde bi umesto Ohija, koji u derbiju nije došao do izražaja, ovoga puta mogao da startuje junak Zvezdinih navijača Milan Pavkov, koji je upravo na prethodnom gostovanju u Bačkoj Topoli doneo pobedu sa dva svoja gola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE