Ćavi ljut posle poraza: Pohvalu je dobio samo jedan fudbaler

Fudbaleri Barselone izgubili su na svom stadionu od Kadisa rezultatom 1:0. Ovo je prvi poraz Barselone u La Ligi u 2022. godini, a poslednju utakmicu u prvenstvu Ćavijev tim je izgubio od Betisa 4. decembra prošle godine.

Imala je Barselona skoro 600 uspešnih dodavanja, ali je svakako neprijatno iznenadila svoje navijače

-Besni smo. Propustili smo zlatnu priliku da se odlepimo u borbi za Ligu šampiona i da se i dalje borimo za titulu. Sada tituli možemo da kažemo zbogom, rekao je Ćavi.

Barsa je trenutno na drugom mestu na tabeli i ima 60 bodova, koliko imaju i Atletiko i Sevilja, ali Ćavjevi izabranici imaju i utakmicu manje.

-Ekipa je trebalo da pokaže više želje i entuzijazma, da bude svesna koliko je pobeda važna. Nije to stvar stava, igrači žele da to pokažu, ali potrebno nam je više takmičarskog karaktera. Oni su se branili kao da je svaki posed poslednji, mi moramo isto da pokažemo, rekao je Ćavi i dodao:

-Kada smo pobedili Real u gostima sa 4:0, logičan je zaključak da smo se vratili, ali sada pravimo i greške. Moramo da budemo samokritični kako bismo ostvarili cilj i plasirali se u LŠ.

Trener Barselone zadovoljan je igrom jednog fudbalera

-Ono što Usman Dembele stvara na terenu ne može skoro niko drugi, ali moramo to da iskoristimo kod završnog pasa… Tu i on može da se popravi, zaključuje Ćavi.

Barsaleona u sledećem kolu u četvrtak gosutuje Real Sosijedadu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preminuo legendarni košarkaš Fortituda, osvojio trofej sa Dušanom Ivkovićem (VIDEO)

Tužna vest stiže iz Kostarike. Kako prenosi Fortitudo Bolonja, nekadašnji sjajni šuter Ruben Daglas preminuo je u 44. godini života. On...

POVEZANE OBJAVE