Efes napravio brejk na startu plej-ofa (VIDEO)

Na startu četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige, košarkaši Anadolu Efesa savladali su Olimpiju iz Milana rezultatom 64:48.

Veoma lošu igru je prikazao domaći tim, na utakmici je viđen mali broj poena, ali Efes je uspeo sjajno da kontroliše utakmicu i ostvari zasluženu pobedu.

Koliko lošu utakmicu su odigrali domaći govori i podatak da su u drugoj deonici koš postigli posle punih sedam minuta igre, skoro identična slika viđena je i u trećoj deonici, pa tako košarkašima turskog tima nije bilo teško da održavaju prednost.

Najefikasniji u Efesu su bili srpski košarkaš Vasilije Micić kao i Šejn Larkin koji su upisali po 16 poena. Micić je za 29 minuta ta dva šutirao 4/8, za tri 2/8 i 2/3 slobodna bacanja, a imao je još 7 skokova i 3 asistencije. Filip Petrušev nije ulazio u igru.

Domaći tim nedavno je imao velikih problema sa koronavirusom i to je bilo više nego očigledno. Nikolo Meli je zabeležio 10 poena uz 6 skokova, a po 8 su dodali Devon Hol, Troj Denijels i Ševon Šilds.

Druga utakmica na programu je 21. aprila takođe u Milanu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đurišić odličan u drugoj utakmici pred Draft!

Mladi srpski košarkaš Nikola Đurišić bio je odličan na drugoj utakmici koju je odigrao u sklopu priprema za predstojeći...

POVEZANE OBJAVE