GOTOVO: Poznato je gde Haland nastavlja karijeru

Fudbaler Borusije Dortmund i jedan od najboljih napadača na svetu Erling Holand blizu je transfera u Mančester Siti, sa kojim je navodno već postigao dogovor.

Tu vest je prvi objavio „Dejli mejl“ pa zatim Skaj Sport i BBC sa dodatnim informacijama.

Siti je spremio petogodišnji ugovor za sjajnog fudbalera prema kome bi zarađivao oko 31.000.000 evra godišnje što bi ga učinilo najplaćenijim igračem u klubu.

Holand u Dortmundu ima otkupnu klauzulu u ugovoru, koja iznosi 75.000.000 evra i svaki klub koji plati toliko za njegovo obeštećenje može da ga kupi. Kako se govori probeleme prave otac Alf Igi i agent Mino Rajola koji traže ogromnu proviziju za sebe, tako da bi realizovali transfer. Rajola je od uprave Sitija tražio čak 40.000.000 evra, a Holand senior 30.000.000 evra.

Ipak, Englezi navode da onoga trenutka kada Mančester Siti bude uplatio Dortmundu 75.000.000 evra za otkupnu klauzulu više niko neće moći da spreči dolazak Erlinga Holanda u redove Gvaridoline ekipe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Niko kao španki veteran: Ljuj ispisao istoriju Evrolige

Košarkaši Real Madrida poveli su sinoć u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige protiv Baskonije, a susret je obeležio veteran kraljevskog kluba...

POVEZANE OBJAVE