Jokiću pukao film: Evo šta je rekao nakon utakmice (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Denver rezultatom 126:106 i tako poveli sa 2:0 u seriji u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije. 

Najbolji u Denveru bio je srpski košarkaš Nikola Jokić. On je imao učinak od 26 poena uz 11 skokova i četiri asistencije. Osim njega prelaznu ocenu imaju Barton i Moris koji su postigli po 12 poena.

Stef Kari je sa 34 poena bio najefikasniji u Golden Stejtu, Džordan Pul je imao 29, a srpski reprezentativac Nemanja Bjelica je za 16 minuta na terenu postigao je 10 poena.

Srpski centar je tokom cele utakmice bio na meti provokacija i jakih faulova, međutim sudije nisu reagovale.  Sve je kulmiiralo na sedam minuta pre kraja kad je zbog svađe sa sudijama Jokić isključen.

Nakon utakmice Jokić je izjavio.

-To je što je. Ne smem to da radim i neću to da radim, ali mislim da sam tada bio fauliran jer se čuo udarac i zato sam tako reagovao. Sudija je rekao da nije faul, to je bilo njegovo viđenje situacije, rekao je Jokić o isključenju.

Novinari su ga pitali i za čarke sa Gerijem Pejtonom mlađim…

-Ne mora to da radi. Zato sam tako reagovao, kratko je prokomentarisao Jokić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE