Liverpul ubedljiv protiv Junajteda za prvo mesto (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula savladali su ekipu Mančester junajteda na svom stadionu rezultatom 4:0 u okviru 30. kola Premijer lige

Od samog starta utakmice domaći tim je bio bolji, poveli su već u petom minutu, nakon sjajne kontre. Probio je Salah po desnoj strani i bio prebrz za odbranu Junajteda, asistirao je Luisu Dijasu koji je postigao gol za 1:0.

Liverpul je dominirao na ovom meču, nisu dozvolili protivniku trenutak predaha. Samo je bilo pitanje vremena kada će postići drugi pogodak. To se ubrzo i desilo, u 22. minutu domaći su duplirali prednost, a gol je postigao Mohamed Salah koji je napokon prekinuo post bez gola, a ovo je bio njegov 21. gol u sezoni.

U 35. minutu je poništen gol domaćim jer je Luis Dijas ostao u dubokom ofsajdu nakon odbitka od Fabinjovog šuta.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo većih uzbuđenja pa su domaći na pauzu otišli sa prednošću od 2:0.

U drugom poluvremenu,Rangnik je napravio izmenu, u igru je ušao Džejdon Sančo umesto Fila Džonsa.

U 55. minutu, gostujući tim je uputio prvi šut ka golu, a pokušao je Sančo ali je bez problema intervenisao golman Liverpula.

U 64. minutu, Junajted je imao najbolju šansu na meču, Rašford je bio sam pred Alisonom, ali je brazilski golman sprečio napadača Junajteda da smanji prednost. Međutim, uskoro novi pogodak za domaće, tačnije u 68. minutu, a strelac za 3:0 je bio Sadio Mane, na asistenciju Dijasa.

Ništa novo, Liverpul je idalje nastavio sa napadačkom igrom, pa je uskoro usledio novi Salahov pogodak za velikih 4:0.

Pred sam kraj utakmice, usledila su dva neporezna starta Junajteda. Najpre je Hanibal Medžbri dobio žuti, a potom i Bruno Fernandeš.

Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja pa je rezultat ostao nepromenjen, tj. 4:0 za domaći tim.

.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EKSPLOZIJA KEŠ NAGRADA: Preuzmi deo fonda od čak 2.400.000 DINARA!

Expanse Eksplozija u Meridianu ulazi u foto-finiš! Polako se približavamo završnoj fazi promocije EXPANSE EKSPLOZIJA u Meridianu. Iskoristite jedinstvenu šansu,...

POVEZANE OBJAVE