Ovo bi mogao biti novi Milan pod bahreinskim gazdama: Napad izgleda zastrašujuće moćno

Gazeta delo Sport u ponedjeljak je objavila informaciju da je posao oko prodaje Milana pri samom kraju.

Investicioni fond iz Bahreina Investcorp vrlo brzo će od Eliota kupiti milanskog velikana. Cena tog posla iznosiće 1.1 milijardu evra pa će Eliot, koji je kupio ‘Rosonere’ pre tri godine za 90 miliona evra i otplatio oko 750 miliona evra duga koji je nasledio, zaraditi oko 300 miliona evra.

To je otprilike i cifra koja se pominje u drugom kontekstu, kao budžet koji su novi vlasnici spremni uložiti u transfere već ovog leta. Tim novcem će raspolagati Paolo Maldini i Frederik Masara, koji će u klubu ostati odgovorni za sportsku politiku.

Gazetta tvrdi da već postoji lista od četiri igrača koje će Milan pokušati da dovede ovog leta, uz ranije dogovorene dolaske Svena Botmana iz Lila i Divoka Origija iz Liverpula.

To su redom Kristofer Enkunku iz RB Lajpciga, Nikolo Zaniolo iz Rome, Aurelien Čuameni iz Monaka i Sebastian Aler iz Ajaksa.

Kad se uzme u obzir da bi u špicu napada mogli igrati Enkunku, Zaniolo i Aler koji briljiraju ove sezone, a da je tu i Origi kao takozvani džoker, potencijalna navala ‘Rosonera’ izgleda zastrašujuće moćno.

Mogući sastav Milana sledeće sezone (4-3-3): Manjan; Calabrija, Botman, Tomori, Teo; Benaser, Tonali, Čuameni; Zaniolo, Aler, Enkunku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA: Partizan do vođstva u seriji, u finišu u svom stilu zabrinuli navijače

Košarkaši Partizana pobednički su započeli polufinalnu plej-of seriju protiv Budućnosti pošto su Beogradskoj Areni slavili 78:67. Početak meča počeo je...

POVEZANE OBJAVE