POLETI DO FANTASTIČNIH NAGRADA – ZAIGRAJ AVIATOR I OSVOJI SAMSUNG Z FLIP!

Da li ste do sada odigrali neobičnu slot igricu Aviator? Ova igra je postala apsolutni hit za veoma kratko vreme, a možete je isprobati ekskluzivno u Meridianu!

Sada vas čeka prvi Prolećni Let Aviatora koji vam može doneti sjajne nagrade!

Promocija donosi dve vrste nagrada. Svakog dana u periodu od 18. aprila, pa sve do 1. maja, 20 puta dnevno će pasti Kiša Freebetova!

Deset najbržih igrača osvaja Freebetove koji vam mogu doneti neodoljive isplate! Vaše je samo da otvorite opciju chat u okviru slot igrice Aviator i da pokupite vaš bonus!

Međutim, priča sa nagradama se ovde ne završava! Sve vreme trajanja ove akcije sakupljaćete poene po sledećem principu: 100 dinara uloga vam donosi jedan poen.

Igrač koji osvoji najviše poena osvaja jedan od najpopularnijih mobilnih telefona: Samsung Z Flip!

Vaše je samo da se ulogujete na svoj korisnički nalog i zabava može da počne!

Ukoliko ne posedujete aktivan korisnički nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios.

Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog, POKLON SPINOVI vas čekaju odmah nakon registracije!

Registrujte se, uživajte u čarima najbolje dobrodošlice i ne propustite pregršt sjajnih igara u Meridianu!

Ako ste ljubitelji live daler igara naša je preporuka da isprobate neodoljivu igru Crazy Time.  Da li ste znali da je M.N. iz Niša igrajući ovu igru ostvario bajkoviti dobitak od 18.001.800 DINARA?

Da stvar bude bolja, Nišlija je ovu cifru osvojo iz samo jedne ruke! Hrabro je postavio svoj ulog na bonus polje Crazy Hunt! Usledio je množilac x20 a odmah nakon toga i  EKSPLOZIVNI množilac x500!

Ulog zadovoljnog igrača Meridiana uvećan je 10.000 puta! Ovo je najveći dobitak iz samo jednog poteza zabeležen u Srbiji!

Preostaje vam samo da se ulogujete na meridianbet.rs i da ostvarite vaše snove!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUKOČ O OBRADOVIĆU: Najbolji ikad u zadnjih 20 godina, uspeo bi u NBA

Košarkaši Partizana poraženi su juče od Olimpijakosa u Evroligi. Ponovo su u jednom delu meča doživeli pad, i ispustili +14...

POVEZANE OBJAVE