Lazetić: Katai i Ivanić još jednom pokazali kakvi su igrači

Fudbaleri TSC-a poraženi su na svom stadionu ubedljivo od Crvene zvezde (0:4). Trener domaće ekipe Žarko Lazetić izneo je svoje utiske nakon meča.

Čestitam Dekiju i Zvezdi. Bili su bolji danas od nas. Bila je ideja da uđemo mirno u utakmicu, ali tokom prvog poluvremena kao da su igračima bile okovane noge. Katai i Ivanić su još jednom pokazali kakvi su igrači, doneli su prednost Zvezdi posle koje smo do odmora bili defanzivno dobri, ali bez prave pretnje izuzev polušanse kada je Banjac centrirao, ali niko nije uspeo da preusmeri loptu ka golu, rekao je on i dodao:

Dosta igrača nam je nadostajalo, ali ne želim da umanjim zasluženu pobedu rivala. Jedino što mi se nije svidelo u drugom poluvremenu je što smo bili statični posle drugog gola. Doživeli smo veliko pražnjenje protiv Čukaričkog. Realno, nismo bili dovoljno kompaktni i agresivni. Svakako se pitao i rival koji je bio odličan. Lako su nas spuštali u nisku zonu, u situacije u kojima se nismo osećali prijatno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE