Novi problemi za Junajted nakon poraza od Liverpula!

Nakon poraza od Liverpula, dva glavna skauta Mančester junajteda su napustila klub u utorak uveče.

Naime, klub sa Old Traforda su napustili šef skauting službe i prvi čovek zadužen za skauting u svetu, Džim Laulor i Marsel Bout.

Džim Laulor je došao na Old Traford 2005. godine, a za šefa skauta imenovan je 2014. godine. Bout je došao u vreme Luja van Gala prvo kao trener, a posle toga je imenovan za šefa globalnog skautinga.

Nakon brojnih kritika, dvojac koji je bio zadužen za dovođenje većine igrača, rešio je da se povuče. 

Džim Laulor je odlučio da napusti klub nakon 16 godina prpvedenih u Mančester junajtedu. Tokom svog vremena ovde, Džim je bio jedan od onih koji su igrali važnu ulogu u razvoju tima i bio je važan saradnik kako ser Aleksa Fergusona tako i svh menadžera koji su radili u klubu kasnije. Džim napušta klub sa našom najvećom zahvalnošću za sve što je uradio i najlepšim željama za budućnost. Marsel Bout napušta klub posle osam godina. Marsel je za to vreme bio važan kao pomoćni trener, ali je dao i veliki doprinos razvoju skauting službe, takođe uz našu veliku zahvalnost i najbolje želje za budućnost, saopšteno je iz kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE