PONOVNO U SERIJI A: Zaboravljeni Pato najavio veliki povratak?!

Brazilski napadač Alešandre Pato (32) ima veliku želju da se vrati u svoj bivši klub Milan.

Pato je zvezda američkog Orlando Sitija, ali mašta o povratku na San Siro gde je igrao od 2007. do 2013., kada je oduševljavao svojim fudbalskim umećem i važnim golovima za ‘Rosonere’.

Iako ga je karijera odvela u klubove poput Korintijanasa, Viljareala, Tianjin Tianhaija, Sao Paula i sada Orlando Sitija, godinama nakon njegovog odlaska, Pato tvrdi da mu nedostaje Italija i da bi se silno volio vratiti u Milano.

“Osećam se dobro u Orlandu i imam ugovor ovde, ali Maldini zna da sam spreman vratiti se”, kazao je Pato.

“Zreliji sam, imam drugačiji odnos prema fudbalu i mogao bih biti koristan mladim igračima. Nedostaju mi Italija i Italijani. Svojoj supruzi uvek govorim da ću jednog dana je odvesti u Italiju i da će joj onda biti jasno zbog čega toliko patim za tom zemljom”, dodao je napadač.

“Za mene je Milano bio fundamentalni grad. Naučio sam mnogo stvari i sve mi nedostaje o Milanu. Volio bih se vratiti u klub. Uostalom, u Seriji A ima puno igrača u poznijim godinama”, zaključio je.

Napadač se prvobitno pridružio Milanu u januaru 2008. godine, zabivši 63 gola u 150 nastupa. Ipak, nakon sjajnog početka u Seriji A, Pato je imao veikih problema sa povredama, zbog čega je napustio klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Salah napušta Liverul? Ovaj klub želi reprezentativca Egipta

Kako javljaju engleski mediji jedan od najboljih fudbalera Liverpula Mohamed Salah će ovog leta napustiti taj klub. Za odličnog fudbalera...

POVEZANE OBJAVE