UEFA saopštila važnu informaciju za finalne mečeve Lige šampiona i Lige Evrope!

UEFA je danas saopštila da je počela prodaja ulaznica za mečeve finala Lige šampiona i Lige Evrope.

Što se tiče prodaje ulaznica za finale Lige šampiona, od 20. do 28. aprila ona će se obavljati samo preko sajta uefa.com.

Najveći broj ulaznica biće pušten u prodaju za navijače timova koji se plasiraju u finale i slobodnu prodaju za sve ljubitelje fudbala – od 75.000 ulaznica koliki će kapacitet stadiona „Francuska“ u Sen Deniju biti za finale Lige šampiona, 52.000 karata biće prodato navijačima.

Dva kluba koja se plasiraju u finale dobiće po 20.000 ulaznica za svoje navijače, a 12.000 ulaznica od danas je na raspolaganju ljubiteljima fudbala širom sveta.

UEFA je najavila da će 10.000 ulaznica biti ponuđeno navijačima ekipa koje se plasiraju u finale i to besplatno, u znak zahvalnosti za podršku tokom teških dana pandemije.

Određene su i cene ulaznica. Za finale Lige šampiona, koje će biti odigrano u Sen Deniju 28. maja, najjeftinija karta košta 70 evra, dalje cene su 180, 490 i 690 evra.

U polufinalnim duelima Lige šampiona sastaju se Liverpul i Viljareal i Mančester siti i Real Madrid.

Što se tiče finala Lige Evrope koje će biti odigrano u Sevilji 18. maja, 33.000 ulaznica, od 40.000 koliki će biti kapacitet stadiona za finale, biće namenjeno navijačima.

Finalisti će dobiti po 10.000 ulaznica za svoje navijače, a preostalih 13.000 namenjeno je ljubiteljima fudbala širom sveta.

Takođe, 8.000 ulaznica biće besplatno podeljeno navijačima klubova koji se plasiraju u finale.

Najjeftinija ulaznica za finale Lige Evrope košta 40 evra, a dalje cene po kategorijama mesta su 65, 100 i 150 evra.

Podsećamo, u polufinalu Lige Evrope nalaze se Rendžers – Lajpcig i Vest Hem – Ajntraht.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE