UZBUĐENJE RASTE: Evo zbog čega treba da ispratite dešavanja u domaćem fudbalskom prvenstvu

Sreda nam donosi jedan fantastičan spoj. Ne samo da ćete moći da učestvujete u promociji IGRAJ ZA KATAR, nego ćete biti u prilici da ispratite najvažnija dešavanja u elitnom rangu srpskog fudbala.

Kladionica Meridian na dnevnom nivou svojim korisnicima postavlja izazove, koji se boduju i koji mogu da budu od izuzetne važnosti da se krajem godine nađete na spektaklu kao što je Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Ako kojim slučajem još uvek niste deo pomenute promocije, nema prostora za brigu. Šansa još uvek postoji, samo je potrebno detaljno ispratiti upustva.

Prvo je neophodno registovati se na meridianbet.rs, jer samo tako magija počinje. Ne samo da dobijate mogućnost da vas Meridian odvede na Mundijal, nego dobijate i impresivan bonus.

Prilikom otvaranja novog korisničkog naloga u najboljoj kladionici na Balkanu dobijate 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Tako da je topla preporuka da pratite šta radi kladionica Meridian. Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i tako stvorite priliku da se dogodi nešto što ne može svaki dan.

Kada ispunite sve što je neophodno, logično je da odmah pogledate koji izazov je na meniju za današnji dan.

DNEVNI IZAZOV 20.04: Neophodno je pogoditi najveću kvotu na tiketu koji sadrži igru “Prvo poluvreme ukupno golova” (samo igre I2+ i I3+). Tiket NE MORA biti dobitan.

Nakon upoznavanja sa promocijom IGRAJ ZA KATAR, sledi lagano zagrevanje, a za tako nešto idealna mogu da budu dešavanja u Super ligi Srbije.

Večiti derbi jeste odigran prethodnog vikenda, stiče se utisak da remi bez golova više odgovara prvoplasiranoj Crvenoj zvezdi, ali to ne znači da je sve stopostotno gotovo.

Timovi iz „gornjeg doma“ imaju da odigraju još šest mečeva, što može da ostavi dovoljno prostora za promene.

Koliko će Crvena zvezda imati težak zadatak da zadrži tron govori to što će u predstojećem kolu igrati na jednom zahtevnom gostovanju protiv ekipe TSC-a.

Dva tima su odigrala već spektakularan meč u Bačkoj Topoli u okviru regularnog dela sezone, što mora da pozove na oprez izabranike Dejana Stankovića.

Podjednako težak zadatak kao crveno-beli iz Beograda imaće i fudbaleri Partizana, koji će se u kratkom vremenskom periodu ponovo sastati sa ekipom Čukaričkog.

Tim sa Banovog jeste već uspeo da „otkine“ bodove favorizovanim crno-belima, što će četi Aleksandra Stanojevića biti dodatni motiv da iz narednog meča izađu kao pobednici.

Kao što možete da primetite, uzbuđenja je mnogo, a na vama samo ostaje da dobro ispratite kompletnu najbolju ponudu za Super ligu Srbije koji možete pronaći na meridianbet.rs.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE