Zvezda na krilima Ivanića “razbila” TSC (VIDEO)

U meču drugog kola plej-ofa Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC u Bačkoj Topoli rezultatom 4:0.

Od samog starta utakmoce Zvezda je krenula agresivno, u 6. minutu zapretio je Pavkov ali je njegov udarac bio lak posao za golmana domaće ekipe.

Međutim, nije gostima trebalo mnogo da povedu u ovoj utakmici. u 16. minutu  Aleksandar Katai je izbacio Đakovca na levoj strani i uposlio Mirka Ivanića koji je postigao pogodak za 0:1.

Što se tiče domaće ekipe, može se reći da je samo Banjac mučio goste, uputio je nekoliko sjajnih centaršuteva ali bez veće opasnosti po zvezdin gol.

Crveno-beli su nastavili da dominiraju na terenu, a prvenstvo je to radio Aleksandar Katai. On je u 29. minutu proigrao Kangu koji je šutirao iz daljine ali bez veće opasnosti po gol Filipovića.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo većih uzbuđenja pa su crveno-beli otišli na pauzu sa vođstvom od 0:1.

Zvezda je odmah zapretila na startu drugog poluvremena,  Milan Pavkov je imao već četvrtu priliku na ovom meču. Uputio je Ivanić sa leve strane loptu po zemlji, preskočio ju je Ben, ali je Pavkov nekontrolisano šutirao.

U 52. minutu, atraktivno je pokušao Katai ali od toga nije bilo ništa.

Zvezda je u 64. minutu duplirala prednost. Ponovo je strelac Mirko Ivanić koji je nakon maestralnog proigravanja Kange šutirao u bliži ugao gola i stigao do svog drugog pogotka u Bačkoj Topoli.

Fantastični Ivanić je ubrzo došao do het-trika, u 67. minutu postigao je prelep pogodak za veliku prednost svog tima.

U nastavku je Zvezda ređala šanse, Stanković je napravio nekolike izmene. Dete Zvezde Nikola Stanković, Nemanja Motika i Nenad Krstičić su na terenu umesto Milana Pavkova, Sekua Sanoga i Aleksandra Kataija.

Zvezda je u ovoj utakmici došla i do četvrtog gola, ovog puta strelac je bio Ben za veliko vođstvo svog tima.

Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja pa je rezultat ostao nepromenen, velikih 0:4 za Zvezdu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate startne postave za Večiti derbi!

Uskoro počinje 173. ligaški derbi između Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić", kojim najbolji srpski timovi otvaraju...

POVEZANE OBJAVE