Alimpijević posle velike pobede: Ovo je više od istorije

Košarkaši Burse su u prepunoj Areni pobedili Partizan 103:95 i izbacili ga iz daljeg takmičenja.

Trener Burse Dušan Alimpijević bio je presrećan zbog pobede svog tima

 –Mi smo u šoku, ovo je više od istorije za naš klub i teško je reći bilo šta pametno. Partizan je već bio pobedio i ponosan sam najviše što poslednja dva meseca nikad nije gotovo s nama, ovo je ko zna koja takva utakmica. Nikad ne odustajemo – navodi trener Burse i dodaje:

.

– Ljudi su već predstavili Partizan kao da se podrazumeva, oni su mladi momci koji tek treba da se razvijaju. Nama je cilj bio plej-of u Evrokupu – naveo je Alimpijević.

Alimpijević smatra da je ovo najveća pobeda u njegovoj karijeri.

– Da li je ovo najveća pobeda u mojoj karijeri? Verovatno, bez presedana. Mada je bilo i nekih velikih koje pamtim, poput pobede protiv Real Madrida u Madridu, rekao je mladi trener.

O svom kolegi Željku Obradovića ima samo najlepše reči.

– Jeste najveći, jeste veliki, ide tri koraka ispred svakog trenera. Zahvalan sam na prilici što sam mogao da učim od njega i zbog toga sam bolji trener. Posle utakmica sa njim, umem da kažem kako je atmosfera u ekipi loša jer ogoli sve mane, jasan je Alimpijević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODMAH NAKON PORAZA: PAO reagovao oštrim saopštenjem!

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Napravili ogroman brejk 91:87 koji im praktično garantuje...

POVEZANE OBJAVE