VELIKI OBRT: Filip Kostić karijeru nastavlja u Seriji A, ali ne u Interu

Jedan od najboljih igrača Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić ipak nije opcija za milanski Inter, tvrdi talijanski novinar Alfredo Pedula.

Leto je sve bliže, a samim tim i prelazni rok koji će širom Starog kontinenta doneti brojne transfere. Kostić se sprema za transfer karijere s obzirom na to da i ove sezone briljira u dresu Ajntrahta, a niko nije ostao imun na njegovu partiju na Nou Kampu.

Italija se i u nadolazećem ‘merkatu’ spominje kao opcija za Kostića, a pre nekoliko dana je vrlo pouzdani nemački novinar Florijan Pletenberg objavio vest da će Srbin biti novo pojačanje Intera.

Međutim, sada od Alfreda Pedule stižu drugačije informacije. ‘Neroazurima’ je prioritet dogovor s Ivanom Perišićem oko novog ugovora i neće krenuti po Kostića.

Osim toga, Inter je realizivao transfer Robina Gosensa iz Atalante koji je do kraja ove sezone na pozajmici. Nemcu su obećali važnu ulogu na levoj strani, a Kostićevim dolaskom bi prekršili tako nešto.

Tako izgleda da će Kostić put Rima, odnosno u Romu ili Lacio koji su i ranije pokazali interesovanje za njega.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA KATALONACA: Ernangomez već nezadovoljan! (VIDEO)

Košarkaši Barselone bore se tri kola pre kraja za prednost domaćeg terena u plej-ofu Evrolige. Doigravanje u Španiji će takođe...

POVEZANE OBJAVE