Vreme da se rastaje: Stanković otpisao čak petoricu fudbalera!

Crvena zvezda je na pragu da osvoju petu uzastopnu titulu šampiona Srbije, a kako prenosi MaxBet Sport, trener crveno-belih Dejan Stanković od leta neće računati na čak petoricu fudbalera ovog tima.

Među prvima se navodi francuski dvojac. Loi Dioni nije odigrao ni minut ove polusezone, nije igrao ni na pripremama. Šansu je dobio samo pre mesec dana u prijateljskoj utakmici protiv BSK-a. Jasno je da se Dioni ovog leta vraća u Anže. On je ove sezone odigrao 17 utakmica u crveno-belom dresu, postigao je tri gola i tri puta je asistirao.

Kada je u pitanju Aksel Bakajoko on je takođe završio svoju karijeru u crveno-belom dresu. Mladom krilnom fudbaleru ističe ugovor i novi mu neće biti ponuđen. IOn je ove sezone odigrao svega 119 minuta.

Filipo Falko je ove sezone odigrao 25 utakmica, na terenu je proveo 1101 minut i postigao je gol uz četiri asistencije. Ipak, proleće je nagovestilo kraj. Falko je odigrao svega 86 minuta ove polusezone, pa je i sa njim rastanak očigledan-

Kada je u pitanju Rišairo Živković, on je odigrao 14 utakmica i postigao je gol uz asistenciju. Na terenu je proveo tačno 500 minuta. Rišairo je poslednji meč odigrao još 12. februara u prvom kolu protiv Čukaričkog, odigrao je 68 minuta i nestao. Ugovor mu važi do 2024. godine. Kako navodi MaxBet on želi nazad u otadžbinu, ali će Crvena zvezda verovatno pokušati nešto da zaradi.

Na srpskog fudbalera Mark Gobeljića takođe ne računaju od leta,. On je odigrao 20 utakmica i upisao je 1309 minuta. Ipak, ovog proleća je upisao svega osam minuta protiv Radničkog u Nišu. Ugovor mu ističe 30. junna, a crveno-beli nemaju nameru da mu ponude novi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOK IMAJU NAJBOLJEG U PL: Drugi golman Arsenala pred iznenađujućim transferom

Fudbaleri Arsenala u poslednjem kolu Premijer lige igraju sa Evertonom. Mančester Siti ima dva boda više i igra sa...

POVEZANE OBJAVE