Salah progovorio o potpisivanju novog ugovora

Jedan od najboljih fudbalera Liverpula Mohamed Salah pričao je o potpisivanju novog ugovora sa svojim timom.

Salah ima još jednu godinu ugovora sa timom koji vodi trener Klop, a kako sam kaže i dalje nije razmišljao o tome .

-Ne znam, imam još jednu preostalu godinu u ugovoru. Mislim da navijači znaju šta želim ali kada je reč o ugovoru tu nije sve u parama uopšte. Ne mogu vam reći sigurno. Imam još jednu godinu i navijači znaju šta hoćurekao je Salah i dodao:

-Ovaj klub meni znači mnogo. Ovde sam uživao u fudbalu više nego bilo gde drugo. Dao sam ovom klubu sve i to su svi već videli. Imao sam mnogo neverovatnih trenutaka ovde. Osvajao sam trofeje, nadavao se golova… Ovo je kao porodica.

Ispred sebe ima poslednju godinu u svom ugovoru, ali ga to ne brine.

Nisam zabrinut, ne dozvoljavam da se brinem oko takvih stvari. Sezona još nije gotova, tako da hajde da je završimo na najbolji mogući način, to je najvažnija stvar. E onda ćemo videti, rekao je sjajni fudbaler

Odlazak iz Liverpule biće emotivan.

-Naravno, biće veoma emotivno. Igrati u takvoj atmosferi i imati navijače uvek iza sebe… Navijači uvek pevaju moju pesmu, ostavio sam trag ovde… Biće to veoma tužan trenutak, zaključio je Salah.

Sa Liverpulom je Salah osvojio Premijer ligu i Ligu šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE